Met de klankschaal behandel ik jouw klachten. De klankschaal zorgt voor een diepe en rustige trilling. De trilling zorgt voor een diep ontspannen gevoel en trilt op z’n hoge frequentie dat hij blokkades in het lichaam los maakt. De blokkade trilt los en kan nu oplossen, bekeken worden of aangeraakt worden, zodat je hem los kunt laten. Eenmaal losgelaten blokkades zorgen soms voor licht op nog dieper liggende blokkades, en dan kun je deze weer behandelen. Net zo lang tot dat jij weer sterk, energiek en in balans in je schoenen staat. Net zo lang tot dat jij weer kunt genieten van het leven, zonder pijn. Dat je weer lekker slaapt, zodat je weer energiek bent. Dat je de cirkel doorbreekt, waardoor jouw pad weer duidelijk word en je verder kunt.

Naast de klankschaal werk ik ook met de Koshi. Dit instument zorgt voor een fijne en rustgevende toon. En ruimt op subtiele wijze blokkades uit de weg en help bij het afvoeren van negalieve energie. Na de behandeling ervaar je rust en ruimte op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel vlak. Hierdoor creër je ruimte voor jezelf, en kun je weer verder groeien en ontplooien. Weer met volle teugen genieten, je gelukkig voelen en de dingen doen die voor jouw belangrijk zijn.