Luisterkind

 Afstemmingen

 

Een luisterkind afstemming is er om te helpen het zo duidelijk mogelijk krijgen wat de struikelblokken zijn. Ook worden er in de afstemming handvatten en duidelijkheid geboden. Met de afstemming ga ik op afstand in de energie in gesprek met het kind. Elk gesprek is anders, net als dat elk kind anders is. Soms word er veel gesproken taal gebruikt en soms meer beelden, beide zet ik voor jullie op papier en maak er een mooi verslag van .

Ik ben de tussenpersoon en helaas geen tovenaar. Tijdens het contact met het kind kijk ik ook of er direct mogelijke oplossingen zijn, en dingen die samen met het kind direct door te voeren zijn. Als ik tijdens een afstemming ongewenste entiteiten tegen kom stuur ik die naar het licht en ik werk (waar nodig) met een stukje regressie. Ik zal alles inzetten wat mogelijk is, om daar te komen waar we naartoe willen. 

Ouders zijn vrij om alle vragen te stellen die ze hebben. Ik neem deze mee in de afstemming, maar het is aan het kind of ze wel of niet beantwoord worden. Soms staan er andere onderwerpen bovenaan het lijstje van het kind, die eerst aandacht vragen.

Het vraag zowel van het kind als van de ouder om geduld, openstaan voor alle zaken die aan het licht komen, en de wil om er mee aan de slag te gaan.

   Geboorte verwerking

   Klachten in het heden, kunnen allerlei oorzaken hebben, maar kunnen ook te herleiden zijn naar de geboorte. 

  Om een aantal herkenning punten te geven:

  – huilbaby
  -oudere kinderen hebben uiteenlopende problemen, er wordt gedacht aan een moeilijke start van het leven
  -moeder heeft trauma overgehouden aan de bevalling
  -de moeder heeft naar haar kind een schuldgevoel over de geboorte
  -volwassene wil zelf graag terug naar eigen geboorte moment.

  Een afstemming op geboorte verwerking is net als een luisterkind afstemming,  op afstand een gesprek in de energie. In de afstemming kijk ik naar wat er nodig is, voor zowel ouder als kind.

   

   laat een BERICHT ACHTER, zodat wij kennis kunnen maken.

   FIJNKLEIN

   Veldweg 1
   7263 TD Mariënvelde

   anita@fijnklein.nl

   06 19173202

   OPENINGSTIJDEN

   Maandag 08:00-17:00
   Dinsdag 08:00-17:00
   Woensdag online
   Donderdag 08:00-17:00 
   Vrijdag 08:00-17:00 & 19:00-21:00
   Zaterdag gesloten
   Zondag gesloten

   © 2020 FIJNKLEIN | Powered by COMENCIS