Luisterkind

 Afstemmingen

 

 

Een luisterkind afstemming is er om te helpen het zo duidelijk mogelijk krijgen wat de struikelblokken zijn. Ook worden er in de afstemming handvatten en duidelijkheid geboden. Met de afstemming ga ik op afstand in de energie in gesprek met jou of jouw kind. Elk gesprek is anders, net als dat elke persoon of kind anders is. Soms word er veel gesproken taal gebruikt en soms meer beelden, beide zet ik voor jullie op papier en maak er een mooi verslag van .

Je mag zo veel vragen stellen als je wilt.

Ik ben de tussenpersoon en helaas geen tovenaar. Tijdens het contact met jou of jouw kind kijk ik ook of er direct mogelijke oplossingen zijn, en dingen die samen met jou of jouw kind direct door te voeren zijn. Als ik tijdens een afstemming ongewenste entiteiten tegen kom stuur ik die naar het licht en ik werk (waar nodig) met een stukje regressie. Ik zal alles inzetten wat mogelijk is, om daar te komen waar we naartoe willen. 

Je bent vrij om alle vragen te stellen die je hebt. Ik neem deze mee in de afstemming, maar het is aan jou of jouw kind of ze wel of niet beantwoord worden. Soms staan er andere onderwerpen bovenaan het lijstje van jou of jouw kind, die eerst aandacht vragen.

Het vraagt om geduld, respect en openstaan voor alle zaken die aan het licht komen, en de wil om er mee aan de slag te gaan.

   Geboorte verwerking

   

   Klachten in het heden, kunnen allerlei oorzaken hebben, maar kunnen ook te herleiden zijn naar de geboorte. 

  Om een aantal herkenning punten te geven:

  – huilbaby
  -oudere kinderen hebben uiteenlopende problemen, er wordt gedacht aan een moeilijke start van het leven
  -moeder heeft trauma overgehouden aan de bevalling
  -de moeder heeft naar haar kind een schuldgevoel over de geboorte
  -volwassene wil zelf graag terug naar eigen geboorte moment.

  Een afstemming op geboorte verwerking is net als een luisterkind afstemming,  op afstand een gesprek in de energie. In de afstemming kijk ik naar wat er nodig is, voor zowel ouder als kind.

    Afstemming op overleden personen

    

   Het komt vaak voor dat mensen die dierbare verliezen, met allerlei vragen blijven zitten. Vragen die vaak onbeantwoord lijken te blijven.

   Dit kan veroorzaken dat je onrust, stress, boosheid of schuldgevoelens ervaart.

   Met een afstemming waarin je jouw vragen kunt stellen aan de overleden persoon, kun je schuldgevoelens, stress, boosheid, onrust enzovoorts een plek geven. En kun je het loslaten en zo weer verder gaan zonder deze klachten.

    

    kennismaken?

    FIJNKLEIN

    Veldweg 1
    7263 TD Mariënvelde

    anita@fijnklein.nl

    06 19173202

    OPENINGSTIJDEN

    Maandag 08:00-17:00
    Dinsdag 08:00-17:00
    Woensdag 08:00-17:00
    Donderdag 08:00-17:00 
    Vrijdag 08:00-17:00 
    Zaterdag gesloten
    Zondag gesloten

    © 2020 FIJNKLEIN | Powered by COMENCIS