Traject

 Traject

 

 Stap 1: Gratis en vrijblijvend kennismaken. 

Een gesprek via Zoom of beeldbellen van 30 minuten, om jouw klachten en obstakels te bespreken.
En samen te kijken of het klikt, en wat ik voor jou kan betekenen.
Als het klikt en je wilt behandelt worden door mij, bekijken wij samen wat het traject wordt.

Stap 2: De sessies 

Wij starten bij binnenkomst altijd eerst met een lekker kopje thee, en een korte bespreking van de obstakels die jij benoemd hebt tijdens het kennismaking gesprek. Daarna begeleid ik je naar de start van de opstelling. Ik werk met vloeranders, dit zijn vilten matjes in verschillende kleuren. Elke kleur heeft een betekenis en deze zal ik gaandeweg aan je uitleggen, omdat ook de kleuren veel vertellen over wat er zichtbaar mag worden. Jij mag op gevoel een kleur kiezen en op de grond leggen in de praktijk, waarna je er op mag gaan staan. Zo starten wij de opstelling en ik zal je de gehele sessie intuïtieve vragen stellen, om zo tot de kern te komen. 

Stap 3: De vervolg sessies

Je kunt je missschien wel voorstellen dat niet alles in 1 keer zichtbaar kan worden. Verwerking van patronen, oud zeer, verdriet en andere emoties kosten nu eenmaal tijd. Daarom is het van belang om meerdere sessies te doen, en verspreid over een aantal weken. Alles wat er in de sessie naar boven komt is altijd precies wat er zichtbaar mag worden en precies wat jij kunt verwerken voor dat moment. Het zal daarom ook nooit te zwaar of te veel zijn, het is altijd precies goed en draagbaar. Je zal vooral ervaren dat er veel zichtbaar wordt en dat er veel ruimte ontstaat. Hierdoor ervaar je na elke sessie meer rust in je hoofd en lijf. En voel jij je met elke sessie een stukje lichter.

Als de sessie te einde loopt, kijken we altijd of je nog wat nodig hebt. Denk aan een stukje wat je thuis kunt doen, bijvoorbeeld: gedachten opschrijven, wandelen of iets anders. Ik stem op jouw af om te voelen wat hierin eventueel nog nodig is.

Mijn ervaring leert dat minimaal drie sessies het optimale resultaat heeft. Mits je hier natuurlijk ook volledig zelf in investeerd. Jij bent uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor het pakken van de handvatten die ik je bied, om zo werkelijke verandering te creëren voor jezelf.

  kennismaken?

  FIJNKLEIN

  Veldweg 1
  7263 TD Mariënvelde

  anita@fijnklein.nl

  06 19173202

  OPENINGSTIJDEN

  Maandag 08:00-17:00
  Dinsdag 08:00-17:00
  Woensdag 08:00-17:00
  Donderdag 08:00-17:00 
  Vrijdag 08:00-17:00 
  Zaterdag gesloten
  Zondag gesloten

  © 2020 FIJNKLEIN | Powered by COMENCIS