In je lichaam bevinden zich zeven belangrijke energie centra, ook wel chakra’s genoemd. Deze chakra’s kun je zien als draaikolken die de energie door je lichaam laten stromen. In ons lichaam zijn in feite nog honderden andere van deze energiecentra aanwezig, maar in de behandeling richten wij ons hoofdzakelijk op de zeven belangrijkste punten.

Elke chakra is gekoppeld aan een bepaald gebied in ons lichaam. Elke chakra heeft ook verbinding met bepaalde organen. Op het moment dat de chakra’s uit balans raken en de energie niet meer goed of helemaal niet meer door kunnen laten stromen, Kun je je wellicht voorstellen dat dit voor allerlei problemen kan zorgen.

Je ervaart dan bijvoorbeeld fysieke klachten of geestelijke klachten. Klachten die je soms helemaal niet kan plaatsen.

Doormiddel van de chakra reset, kun je de chakra weer in balans krijgen, en zullen de klachten verminderen en zelfs helemaal verdwijnen.

Voorafgaand aan de behandeling hebben wij eerst een intake gesprek. Hierin bepalen wij samen wat het behandelplan word. Als wij samen kiezen voor de chakra behandeling, mag je op de tafel gaan liggen. Afhankelijk van het te behandelen gebied, lig je op je buik of op je rug. Alle behandelingen die ik geef doe ik vanuit mijn gevoel en mijn intuïtie. Het is dus per persoon verschillend hoe de behandeling verloopt en welke behandelmethode er wordt gebruikt.

Tijdens de behandeling gebruik ik technieken zoals: Reiki, pendelen, klankschalen, Koshi en soms edelstenen, alles dus puur op intuïtie.

Na de behandeling mag je rustig van de tafel af komen en drinken wij samen nog een kopje thee of glas water. Ook spreken wij nog even kort over de behandeling die je hebt ontvangen, en soms vraag ik je om thuis wat te oefenen of uit te proberen.